Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Vernieuwde website, CMS en nieuwsbriefmodule Villa kakelbont kinderopvang

Oktober 2012 - Wij hebben deze week de nieuwe website en basis restyle van de huisstijl van Villa Kakelbont opgeleverd. Omdat de oude website het nieuwe aanbod niet meer optimaal toonde en door de grote groei naar 5 vestigingen in Breda de oude website letterlijk uit zijn jasje groeide, hebben we deze vernieuwde website ontwikkeld. Daarnaast hebben we een SEO traject doorlopen, logo gerestyled en een complete flyer serie ontworpen.

Lancering nieuwe website en database voor C21 Real Estate Aruba

September 2012 - Vandaag is de website van Century21 Aruba opgeleverd waarin het grote huizen en zakelijk aanbod overzichtelijk en meertalig wordt gepresenteerd via lijst- en detailpagina's. Deze makelaar is al meer dan 10 jaar klant en bij Actilus en naast het grafische ontwerp en technische bouw verzorgt Actilus ook de database met verschillende exportmodules.

Implementatie van 2 subsites voor Salarisjobs

September 2012 - Deze week zijn 2 subsites opgeleverd om de diverse diensten van Salarisjobs beter onder de aandacht van de klanten te kunnen brengen. Deze subsites maken gebruik van een gezamenlijke lay-out en database informatie, terwijl ze technisch gesproken compleet eigen sites zijn. Een aanpassing in de hoofdsite heeft tot gevolg dat direct vooraf bepaalde pagina's in de subsite bijgewerkt worden.

Lancering nieuwe website met SEO subsites voor Morreehuys

September 2012 - Om hun wonen totaal concept in de regio Breda goed te presenteren heeft Actilus een nieuwe website ontwikkeld die prefect bij deze ondernemers past. Via de CMS kunnen de collecties overzichtelijk worden bijgehouden en met subsites wordt de SEO verder gebruikt voor specifieke zoekwoorden.

Lancering nieuwe website, CMS en implementatie reserveringsmodule voor NxtDoor

September 2012 - Voor een uniek restaurant en trendy lounge/cocktailbar in Maastricht heeft Actilus een nieuwe website ontwikkeld compleet met ge�ntegreerde reserveringsmodule.

Website en CMS voor Biemans Made opgeleverd

September 2012 - Deze week is de vernieuwde website van Biemans Made opgeleverd. Deze makelaar is al meer dan 10 jaar klant en heeft zijn website en CMS visueel en technisch compleet laten vernieuwen, waarbij we het woningaanbod en overige informatie uit het oude systeem hebben overgenomen. De nieuwe site is beter geschikt voor de nieuwe media zoals iPad gebruikers.

Website Delego salarisverwerking opgeleverd

September 2012 - Voor een zusterorganisatie van een grote klant is de website Delego salarisverwerking ontwikkeld, waarbij gebruikt gemaakt is van subsites. Subsites is een onderdeel van de CMS module, waarbij informatie uit ��n site eenvoudig gebruikt kan worden om een meerdere sites te updaten. Dit is heel effectief voor SEO trajecten, maar ook voor het hergebruik van bijvoorbeeld vacatures of nieuwsberichten.

Serie landingspagina's en e-mail instellingen

September 2012 - Voor een relatie in o.a. Rotterdam hebben we een serie landingspagina's grafisch en technisch uitgewerkt die compleet met basis SEO en email koppelingen zijn ingericht.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee�n voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie