Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Concept en opmaak banner serie voor Cindy Pieterse

Juni 2013 - Om de veelzijdigheid optimaal te presenteren heeft Actilus een serie banners uitgewerkt voor haar website en Facebook pagina, om hiermee haar diensten via slogans onder de aandacht te brengen.

Concept, website en huisstijl voor ondernemersvereniging Ulvenhout

Mei 2013 - Voor deze ondernemersvereniging heeft Actilus de complete stijl en website ontwikkeld, die via een CMS systeem is te actualiseren. Door het in kaart brengen van de ondernemers met beeld en tekst is het een centrale portal waarop o.a. bloemisten, restaurants en dienstverleners op te vinden zijn.

Concept en lancering projectenwebsite Zuid104

Mei 2013 - Voor een bijzonder project in Oosterhout heeft Actilus een basis projecten website grafisch vormgegeven en technisch gebouwd. Hiermee kunnen bezoekers de locatie en interieur bekijken en verder contact zoeken via het contactformulier of desbetreffende makelaars.

Lancering website, webshop en CMS voor Vergeet mij Niet bloemisten

Mei 2013 - Voor deze bloemisterij in Breda heeft Actilus de complete website en CMS grafisch vormgegeven en met beeld en tekst verder ingevuld. Door de implementatie van een webshop kunnen bezoekers nu ook online boeketten bestellen.

Basis restyle en ombouw website Maas Jacobs

Januari 2013 - Voor Maas Jacobs is de website met een basis restyle weer meer van deze tijd en worden de verschillende bedrijfstakken overzichtelijk getoond en worden nieuwsitems en projecten via een database selectief gekoppeld.

Website en CMS voor de HVB Groep opgeleverd

December 2012 - Vandaag is de website live gegaan van de HVB Groep, een gerenommeerde groep van bouw gerelateerde ondernemingen in Tilburg. Met deze website willen ze de samenhang en kracht van de combinatie benadrukken.

Huisstijl, website en CMS Gratisaankoop opgeleverd

September 2012 - Voor een relatie hebben we deze website grafisch vormgegeven en technisch gebouwd, gericht op de voordelen die een huizenkoper kan halen door deze aankoopmakelaar in te schakelen. Wij hebben hiervoor tevens de huisstijl ontwikkeld, diverse advertenties en banners uitgewerkt, marketing advies gegeven en SEO domeinen aangekocht.

Website Alphons Coolen opgeleverd

September 2012 - Voor deze gerenommeerde bouworganisatie heeft Actilus� de complete grafische uitwerking en technische bouw van de website met gekoppelde CMS verzorgd. Via verschillende connecties in de CMS worden nieuwsitems en projecten dynamisch aan elkaar gekoppeld en overzichtelijk getoond.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee�n voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie