Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Concept en lancering website met CMS voor PMC Breda

September 2013 - Paramedisch Centrum Breda Zuid maakt gebruik van een unieke formule door verschillende disciplines te koppelen aan elkaar. Hiervoor heeft Actilus een lay-out en website ontwikkelt waarin de vele behandelingen en disciplines overzichtelijk op worden getoond. Via de online CMS kan de klant zelf de website aanpassen en digitale nieuwsbrieven verzenden.

Implementatie meertaligheid voor Dudok Vastgoed groep

September 2013 - Voor de Dudok Vastgoed groep in Dordrecht is de website en CMS uitgebreid met een meertalige module. Hiermee kunnen de medewerkers de content eenvoudig in meerdere talen in de CMS plaatsen, waarmee de website direct wordt geactualiseerd.

Lancering huisstijl, website en CMS voor SpotCompanion

Juli 2013 - Voor een bijzonder concept heeft Actilus de huisstijl, website en CMS ontwikkeld waarmee SpotCompanion zich als onafhankelijke partij binnen het aanbod van bedrijfskavels wilt onderscheiden. Naast diverse koppelingen, centrale database en Google koppelingen zijn nog diverse innovaties in ontwikkeling.

Concept en lancering projectenwebsite Gasthuyspoort

Juli 2013 - Voor Maas Jacobs is een basis projectenwebsite ontwikkeld waarop het nieuwbouwproject in Breda met visuals wordt gepresenteerd en waarbij bezoekers informatie kunnen aanvragen via antwoordformulieren en/of de brochure online kunnen lezen.

Implementatie meertaligheid website en CMS voor Van Haagen Kraanbouw

Juli 2012 - Actilus heeft de website en CMS meertalig uitgebreid naar het Duits en Engels, om hiermee de internationale klanten beter van dienst te zijn. Actilus heeft het gehele traject, inclusief vertalingen door offici�le vertalers verzorgd inclusief de zoekmachine optimalisatie (SEO) in de diverse talen.

Lancering basis website en uitstraling voor Xpert Groep

Juni 2013 - Voor een relatie is een basis website zowel grafisch als technisch ontwikkeld waarin de diensten van deze groep op worden getoond. Tevens is de complete e-mail inrichting uitgevoerd en zijn de domeinen gekoppeld.

Implementatie Twitter feeder in website HVBM

Juni 2013 - Voor HVBM in Tilburg is de website uitgebreid met een Twitter feeder waarmee de laatste berichten direct op de website zichtbaar zijn.

Restyle website en inrichting CMS voor restaurant De Fuik

Voor een bijzonder restaurant in Aalst heeft Actilus voor de nieuwe eigenaar de website opnieuw ingevuld. Het resultaat is een overzichtelijk geheel waarin de bijzondere gerechten en unieke locatie centraal staan. Naast de website worden regelmatige digitale nieuwsbrieven verzonden naar een grote groep bezoekers.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee�n voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie