Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Lancering website, CMS en SEO inrichting The Office Maastricht

December 2013 - Een compleet nieuwe website en CMS voor The Office Maastricht die goed de unieke uitstraling toont van dit prachtige object midden in het centrum van Maastricht. Samen met de opdrachtgeefster is het gehele concept vormgegeven en ontwikkelt tot een website aangevuld met een SEO traject.

SEO traject voor Gratis Aankoopmakelaar

December 2013 - Voor deze website is een SEO traject ingezet om de vindbaarheid op aankoopmakelaar succesvol te versterken. Hiervoor zijn specifieke SEO pagina's ontwikkeld en domeinen aangekocht.

Lancering en opzet huisstijl, website en CMS voor Lion Music Events

November 2013 - Voor Lion Music Events heeft Actilus zowel de huisstijl als grafische uitwerking van de website verzorgd. De inhoud kan direct aangepast worden via de online CMS waarmee de muzikale diensten voor bedrijven, particulieren en evenementen overzichtelijk gepresenteerd kunnen worden.

Restyle restaurant Beluga naar Beluga Loves You

November 2013 - De afgelopen weken is hard gewerkt om de website van het prachtige restaurant Beluga in Maastricht aan te passen naar het nieuwe concept. Samen met o.a. Hans van Wolde zijn verschillende grafische zaken binnen de website en CMS ontwikkeld en ge�mplementeerd.

Restyle website en inrichting voor HVB Bouw

November 2013 - Voor deze grote bouworganisatie in Tilburg heeft Actilus de website via een restyle weer naar de wensen van de opdrachtgever aangepast. Hiervoor is zowel de website als CMS aangepast zodat ze zelf de content kunnen blijven aanpassen.

Meertalige website voor Netherlands Montenegro Chamber of Commerce

November 2013 - Voor deze internationale kamer van koophandel heeft Actilus de complete huisstijl, grafische en technische uitwerking van de website en CMS ontwikkeld. Tevens is er een domeinnaam aangekocht die na een selectie is gekozen.�

Implementatie storelocator Blue Industry

November 2013 - Voor een succesvol modemerk heeft Actilus een storelocator ge�mplementeerd waarmee bezoekers direct de winkel kunnen selecteren.

Complete ombouw website, exportmodules en database voor WerkTalent uitzendbureau

Oktober 2013 - Voor een snelgroeiende uitzendorganisatie met 13 vestigingen heeft Actilus de gehele website zowel grafisch als technisch ontwikkeld. Compleet met technische koppelingen naar vacaturebanken en vele grafische diensten heeft alles weer een frisse uitstraling.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee�n voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie