Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Complete ombouw website, exportmodules en database voor NV Rewin

April 2014 - In samenwerking met o.a. NV Rewin heeft Actilus de database van de website Uwpand.nl compleet vernieuwd. Tevens zijn er diverse import en exportmodules gerealiseerd waarmee de database eenvoudiger actueel gehouden kan worden met actueel aanbod van kantoor en bedrijfspanden in West Brabant en Zeeland.

Lancering nieuwe website en CMS voor Actilus

April 2014 - Na een sterke groei heeft Actilus een nieuwe website waarin haar expertise en diversiteit aan diensten wordt gepresenteerd. Met een selectie aan portfolio en overzicht van kennis nodigen we bezoekers uit ons te benaderen voor een vrijblijvend kennistakelingsgesprek.

Concept en lancering projectenwebsite Annevillehof

Maart 2014 - Voor Maas Jacobs heeft Actilus een website gelanceerd waarmee een bijzonder bouwproject in het centrum van Ulvenhout wordt gepresenteerd.

Lancering website en CMS voor CFoto

Februari 2014 - Voor Caroline Elenbaas heeft Actilus een website met CMS ontwikkeld waarmee ze haar diensten als professioneel fotograaf professioneler kan tonen en haar bijzondere portfolio kan presenten.

Lancering subsite voor MorreeFloors

Januari 2014 - Voor MorreeFloors is een website ontwikkeld waarop de verschillende soorten vloeren overzichtelijk op worden gepresenteerd.

Lancering website, CMS en database voor Teknotrucks

Januari 2014 - Voor een relatie heeft Actilus een database ontwikkeld om een unieke verzameling miniatuur vrachtwagen in kaart te brengen. Naast een compleet advies traject op het gebied van fotografie wordt deze database automatisch meertalig getoond en aangeboden via een website die zowel grafisch als technisch door Actilus is ontwikkeld.

Upgrade website Blue Industry met nieuwe zomercollectie

Januari 2014 - Voor een heren modemerk hebben we de website aangepast met de nieuwe collectie en waarbij verschillende grafische zaken zijn aangepast.

Complete restyle website en CMS voor Prinsjeshof kinderopvang

Januari 2014 - Voor deze kinderopvang in Breda heeft Actilus grafisch en technisch de nieuwe website gerealiseerd, die beter past na een sterke groei de afgelopen 2 jaar. Naast een restyle van het logo wordt door een heldere presentatie een goed beeld gerealiseerd van de locatie en dagelijkse gang van zaken.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee´┐Żn voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie