Snel en op maat
Actisuite online beheer

Een flexibel en geavanceerd platform dat zeer geschikt is voor maatwerk en zich kenmerkt door innovatie en gebruikersgemak.

Service & support

Actilus profileert zich als een internet- en marketingbedrijf dat totaaloplossingen levert. Onze missie is om voor onze klanten voor lange termijn een betrouwbare partner te zijn en dat doen we voor internet diensten al meer dan 20 jaar, voor marketing zaken zelfs al meer dan 50 jaar !

We krijgen regelmatig vragen zoals externe koppelingen met databases, uitbreidingen, structuur aanpassingen, domein registraties of aanpassen van content op verzoek. Het komt daarbij niet vaak voor dat er problemen zijn met onze websites, maar doet zich een incidentele storing voor, dan kunnen we die direct verhelpen omdat we volledig onafhankelijk van externe partijen opereren.

Het internet ontwikkelt zich razendsnel en om een goede werking te garanderen is het essentieel alle systemen goed te onderhouden. U moet denken aan updates van Content management systemen (CMS), back-ups systemen, mail- en internetservers etc. Daarbij kunnen we op aanvraag uw websites aanpassen voor de nieuwste browsers en presentatie tools zodat alles optimaal blijft draaien.

Waar kunt u verder op rekenen bij onze service & support:

 - persoonlijk en betrouwbaar
 - professioneel en inventief
 - snelle respons en verwerkingstijden
 - support via telefoon of e-mail
 
Vragen en storingen kunt u Actilus 24 uur per dag, 7 dagen per week via de mail doorgeven. U bereikt ons persoonlijk tijdens kantooruren via telefoon 076-5300403 of e-mail support@actilus.com.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance