Een nieuwe stijl voor
Salarisjobs in Rotterdam, Amsterdam en Breda

Een meertalige website met dynamisch gekoppelde CMS voor o.a. nieuws, vacatures en teamleden.

De ondernemers achter Actilus

Deze twee broers zijn de drijvende krachten achter Actilus met samen al meer dan 30 jaar ervaring en internationaal betrokken bij uitdagende projecten waarbij ze adviserende en leidinggevende taken vervulden.

Jeroen Breukink (1969) is algemeen en creatief directeur

Gedurende zijn werkzaamheden in verschillende landen binnen Europa en in Curaçao bewees hij zich al meteen als een gedreven en getalenteerd vakman en commercieel creatief. Hij stapte in 1996 in Actilus en is ondernemend, communicatief en betrokken.

Zijn visie vertaalt zich in creatieve internetpresentaties die - zonder uitzondering - zeer praktijkgericht zijn. Jeroen heeft een jarenlange nationale en internationale ervaring en zo enthousiast en gedreven als hij is, bouwt hij voortdurend aan langdurige relaties.

Medio 2000 was hij jarenlang directielid bij een organisatie van de gemeente Lissabon voor wie hij met Actilus een uniek regionaal informatiesysteem heeft opgezet. In die hoedanigheid stuurde hij dertig mensen aan en later - toen hij eerst SecondHomes en daarna D-Cities, het zusterbedrijf van Actilus opzette - bezocht hij veelvuldig investeerders en grote vastgoed- en toerismegerelateerde partijen in o.a. Zuid-Europa, Caribean en USA.

Bij Actilus is hij mede verantwoordelijk voor verkoop, concept ontwikkeling, ontwerp en marketing.

Ivor Breukink (1967) is technisch en innovatief directeur

Een analytisch vakman en een zeer bekwaam systeemontwikkelaar. De geavanceerde systemen, applicaties en vertaaloplossingen die hij bedenkt, zijn hun tijd ver vooruit. Het technisch brein van Actilus startte in 1986 zijn eerste eigen bedrijf in computeranimaties en dia’s.

Nog voor het voltooien van zijn opleiding ontwikkelde hij al software en geavanceerde systemen voor multinationals zoals: Philips, General Electric Plastics, de Nederlandse Spoorwegen en de Stad Lissabon. De bevlogen internetondernemer stapte in 1988 in Actilus en hij maakte op jonge leeftijd al furore. Zo ontving hij voor zijn afstudeerproject de hoogste waardering van zijn jaargang. Ivor is een systeemontwikkelaar die vanuit een praktisch kader handelt en denkt. De systemen die hij ontwikkelt zijn gericht op gebruikservaring en gebruiksgemak. 

Het commercieel inzicht van Ivor komt op unieke wijze tot haar recht in de technische oplossingen die hij voor bedrijven ontwikkelt. Telkens opnieuw bewijzen zijn systemen en weboplossingen hoezeer techniek hogere verkoopresultaten kan faciliteren.

Bij Actilus is hij mede verantwoordelijk voor techniek, innovatie, systeembouw en concept ontwikkeling.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Al meer dan 15 jaar een betrouwbare en innoventieve partner voor onze organisatie.

Angela van der Sman
NV Rewin West-Brabant