Een nieuwe stijl voor
Salarisjobs in Rotterdam, Amsterdam en Breda

Een meertalige website met dynamisch gekoppelde CMS voor o.a. nieuws, vacatures en teamleden.

Over Actilus en de ondernemers

Actilus is een internetspecialist met een gedegen visie op de praktijk. We bouwen kwalitatief hoogwaardige en commerciële websites met een uitstekende support. De internetoplossingen die we voor bedrijven bedenken staan zelden op zichzelf. Wij beloven onze klanten een totaaloplossing die alle reeds bestaande communicatie-uitingen praktisch, handig en commercieel interessant combineert.

Communicatie- en internetspecialist

De oorsprong van Actilus ligt sinds 1963 in de bedrijfscommunicatie, de creatieve sector en de commercie en niet in de techniek zoals bij vele andere internetbedrijven. Deze achtergrond stelt ons in staat om op alle fronten mee te denken over de inzet van internet voor uw bedrijf: strategisch, praktisch, innovatief, op de langere termijn en passend bij de totale bedrijfscommunicatie. 

Actilus is vooraleerst een communicatiespecialist die zich vanaf 1996 is gaan toeleggen op internet. We vertalen communicatievraagstukken in praktische internetoplossingen en we verstaan de kunst om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te bereiken.

Klanten kunnen bij ons rekenen op een ontwerp- en ontwikkelingstraject dat zich kenmerkt door efficiëntie. We werken in kleine teams, wat het ontwikkelingstraject scherp houdt en overzichtelijk. Aangezien we precies weten hoe communicatie werkt, is het vertrekpunt altijd uw bedrijfsvoering, niet de techniek.

De ondernemers achter Actilus

Onze organisatiestructuur laat zich nog het beste omschrijven als toegankelijk en overzichtelijk. Bij Actilus houden we de communicatielijnen graag kort. Twee broers en een team van vaste freelancers buigen zich op ons kantoor in Breda over de ideale internetpresentatie. Vanaf het begin af aan is het voor klanten duidelijk wie ze wanneer kunnen aanspreken en hoe er wordt samengewerkt.

Bij communicatieoplossingen verloopt onze samenwerking volgens een vaste procedure. Wie overweegt om Actilus in te schakelen voor een website, krijgt voornamelijk te maken met communicatiespecialist Jeroen Breukink. Hij is verantwoordelijk tot dat de website staat, innovatie erna en alle communicatie eromheen.

Het centrale aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de technische totaaloplossing is zijn broer Ivor Breukink. Met hem krijgt u alleen te maken in het geval van technische instellingen of complexe communicatievraagstukken.

Meer weten? Bij de ondernemers achter Actilus leest u meer over de achtergrond en hun expertises.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Persoonlijke omgang met een werkwijze waarin een oplossing op maat centraal staat.

Marijke Stoop
Huidverzorgingsinstituut Attirance