LET'S DO BEAUTY
Uw huidcoach in Maastricht

Gastvrijheid, rijke kennis en ervaring vertaald naar concept, naam, huisstijl en website en drukwerk.

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Nieuwe website Actilus

Door de snelle ontwikkelingen binnen Actilus lanceren we in december onze nieuwe website waarin we onze focus en aanpak van de afgelopen jaren beter zullen presenteren.

Sociaal Plein Westland

Voor de Gemeente Westland wordt eind november een innovatief platform gelanceerd. Hiermee worden de vele verschillende partijen rondom het sociaal domein overzichtelijk en eenduidig gepresenteerd, waardoor gebruikers geholpen worden met de juiste keuze op een voor deze sector unieke manier. Dit platform biedt uitgebreide opties voor doorontwikkeling.

Regionaal informatieplatform West Brabant

Voor een grote partij ontwikkelen we momenteel een nieuw informatie platform waarmee gemeentes, grote bedrijven en organisaties binnen West Brabant op een nieuwe wijze besloten met elkaar kunnen communiceren. Actilus verzorgt naast de techniek tevens het concept en branding van het nieuwe platform. Binnenkort zullen we hier meer over laten zien.

Ontwikkeling Zorgvrij Medical

Samen met een groep specialisten heeft Actilus Zorgvrij Medical ontwikkeld, een onafhankelijk platform dat een actueel overzicht biedt van de wachttijden voor een bepaalde behandeling of specialisme in de Nederlandse ziekenhuizen en klinieken. Daarnaast wordt informatie over de medisch specialisten en ziekenhuizen gegeven.

Met behulp van zorgvrij.nl kan de zorgconsument op basis van de criteria die hij of zij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld wachttijd of afstand tot het ziekenhuis of de kliniek, zelf zijn of haar keuze maken uit het beschikbare zorgaanbod. Op deze manier helpt zorgvrij.nl bij het maken van uw eigene keuzes binnen de gezondheidszorg.

Samenwerking SpotCompanion

In nauwe samenwerking met SpotCompanion leveren we innovatieve diensten op het gebied van het presenteren van o.a. bedrijventerreinen voor gemeentes en projectontwikkelaars. Naast de techniek adviseren we ook over het plan van aanpak en de branding in het algemeen.
< 1>

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe idee├źn voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie