Trendy winkelen
winkelplein 't Sas in Breda

Een actueel website met dynamisch gekoppelde CMS voor giftguides, ondernemers, nieuwsbrieven en flyers.

Bekijk deze case

Nieuws selectie

Er gebeurt veel bij Actilus en misschien spreekt het u aan om daarvan op de hoogte te blijven. Hieronder vindt u een selectie van actuele ontwikkelingen bij ons kantoor in Breda.

Lancering dynamische brochure module voor SpotCompanion

Oktober 2014 - Voor deze groep heeft Actilus een brochure module ontwikkeld waarin live alle informatie gerelateerd aan een bedrijfskavel wordt verzameld en als PDF wordt geëxporteerd en aangeboden aan de bezoeker.

Lancering website, CMS en basis restyle huisstijl voor VLM Hydrocultuur

September 2014 - Voor een internationale kweker en groothandel van hydrocultuur planten is er een nieuwe website grafisch en technisch uitgewerkt. Compleet met een database voor planten en een pagina waarop PDF brochure gedownload kunnen worden. De informatie kan meertalig via een online CMS ingevoerd worden.

Lancering nieuwe nieuwsbriefmodule voor Cindy Pieterse

Augustus - Deze week is voor Cindy Pieterse de nieuwe nieuwsbriefmodule opgeleverd. Deze geïntegreerde module wordt op maar geleverd, wordt gekoppeld met de database aan email adressen compleet met af- en aanmeldingen en de opzet past zich aan het device van de gebruiker.

Installatie nieuwe servers bij Actilus

Augustus 2014 - Vandaag zijn de nieuwe servers in gebruik genomen om de laatste besturingssystemen en betrouwbaarste dienstverlening te kunnen leveren. De capaciteit is hiermee verdrievoudigd zodat we klaar zijn voor de verdere groei.

Innovaties bij SpotCompanion

Juli 2014 - Voor SpotCompanion heeft Actilus een serie innovaties doorgevoerd binnen de website waarmee het onafhankelijke aanbod van commerciële bedrijfsgronden beter worden getoond.

Lancering nieuwe (sub)websites voor Thijssen & Kalkman makelaars

Juni 2014 - Voor de makelaarsgroep in regio Breda, Oosterhout en België heeft Actilus een nieuwe website geleverd waarin het aanbod overzichtelijk via lijst en detailpagina's wordt getoond. Binnenkort heeft iedere vestiging via subsites zijn eigen website om mede de SEO optimaal toe te passen.

Vernieuwde website, CMS en nieuwsbriefmodule Beautyinstituut Marielle

Mei 2014 - Voor een van de beste schoonheidsinstituten van het Zuiden heeft Actilus een nieuwe website en CMS ontwikkeld. In samenwerking met de eigenaresse is de nieuwe stijl ontwikkeld en heeft een fotografe de fotografie verzorgd. Via een integreerde module kan centraal nieuwsbrieven gestuurd worden naar een selectie klanten met speciale acties en behandelingen.

Upgrade techniek voor Century 21 Real Estate Aruba

Mei 2014 - Voor Century 21 makelaars op Aruba heeft Actilus de CMS en website een upgrade geïmplementeerd met 2 nieuwe exportmodules volgens specificaties van externe partijen.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Aanstekelijke enthousiasme met altijd nieuwe ideeën voor website en overige marketing.

Freek Wigmans
Hairs Ahead kappers

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie