De nieuwe manier van
zoeken van gezondheidszorg

Een platform dat een actueel overzicht biedt van wachttijden en specialisten in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

Website realisatie

Actilus bouwt nooit een website alleen. We leveren elke website op met een onderhoudssysteem (CMS) dat u onafhankelijk maakt van ons bedrijf. Wijzigingen in de vorm van extra’s, nieuwtjes, assortimentsaanvullingen of nieuwe foto’s kunt u via dit beheerssysteem eenvoudig zelf doorvoeren.

Tot een standaard servicecontract van Actilus in Breda behoren zaken als: domeinregistratie, webhosting, vindbaarheid, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en internetstatistieken. Aanvullende webdiensten kunnen we eveneens voor u verzorgen. Denkt u hierbij aan zaken zoals: social media, e-mail marketing, nieuwsbrief, webwinkel, consultancy, het actueel houden door Actilus enzovoorts.

Domeinregistratie en webhosting

Elke internetpresentatie begint met het registreren van de gekozen domeinnaam en webhosting. Actilus regelt de registratie van uw domeinnaam en indien wenselijk helpen we u met het bedenken van een goede bedrijfsnaam.

Webhosting betekent niets meer dan het beschikbaar stellen van de website voor de buitenwereld. Elke website draait op een server en in het geval van Actilus hosten we uw website zelf op een van de servers in Nederland en Duitsland. Dat  betekent dat Actilus compleet onafhankelijk is van externe partijen waarmee we in staat zijn om een optimale service te verlenen aan klanten. Wij hoeven nooit op anderen te wachten. U ook niet dus. Mocht er iets aan de hand zijn met uw website, dan verhelpen we dat direct. Incidentele storingen traceren we meteen, lossen we instant op.

Internetstatistieken

Actilus verzamelt de statistieken over het gedrag van de bezoekers op uw website. Dat is een standaardonderdeel van het servicecontract. Dankzij deze bezoekersanalyses kunt u uw dienstverlening (nog) beter afstemmen op uw klanten. Wij optimaliseren er op onze beurt de zoekmachines mee en we verbeteren de website indien nodig. 

Vragen waar de bezoekersanalyse door Actilus standaard antwoord op geeft, zijn:

  - Hoeveel bezoekers hebben de site bezocht?
  - Welke zoekwoorden hebben zij gebruikt?
  - Wat kwamen ze precies doen?
  - Welke webpagina’s zijn populair?

Extra modules of subsites

Staat uw website al een tijdje online, maar wenst u bij nader inzien toch meer interactie met uw klantenkring of denkt u erover na om via internet extra service te gaan verlenen? Bij Actilus hebt u de mogelijkheid om de website met extra specifieke websites, ook wel subsites genoemd, uit te breiden.

Met een nieuwsbrief per mail blijven uw klanten op de hoogte van aanbiedingen, producten, wijzigingen in het assortiment, ontwikkelingen, trends en nieuwtjes. Actilus kan de nieuwsbrief van A tot Z voor u verzorgen. Bij een gebrek aan tijd of ambitie kunt u de invulling ervan met een gerust hart aan ons overlaten.

Ook leveren wij uitbreidingen zoals een weblog of gastenboek, extra formulieren, een fotoalbum of webwinkel, koppelingen met sociale media (LinkedIn, Facebook, Google+ en Twitter) of de mogelijkheid om documenten te downloaden.

Meer weten? Bij stap 4 | CMS integratie zetten we precies uiteen hoe het traject meestal verloopt.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Al meer dan 15 jaar een betrouwbare en innoventieve partner voor onze organisatie.

Angela van der Sman
NV Rewin West-Brabant