De nieuwe manier van
zoeken van gezondheidszorg

Een platform dat een actueel overzicht biedt van wachttijden en specialisten in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

Update en innovatie

Innoveren is noodzaak en Actilus denkt pro-actief mee met de markt. Actilus in Breda verbetert haar processen naargelang de stand der techniek en daartoe hoeft niemand ons aan te sporen: we handelen vanuit bezieling. Onze innovatiedrang is groot en we zijn optimisten pur sang die niet in problemen denken, maar in uitdagingen.

Doorontwikkelen

Actilus evolueert haar systemen op basis van de stand der techniek en praktische gebruikservaring. We hebben de software achter uw website dan wel in een ver verleden ontwikkeld, het systeem groeit nog elke dag. We ontwikkelen het door, want zo geestdriftig als we zijn, volgen we de stand der techniek op de voet. Al wat voor bedrijven en klanten interessant is, voeren we in het CMS door.

Wat heel concreet uw voordelen zijn van onze drang naar innovatie? U kunt er bij Actilus blind op vertrouwen dat uw website door de nieuwste technologie zal worden ondersteund en dat de mogelijkheden zich continu uitbreiden. Het servicecontract garandeert een systeem dat altijd actueel blijft en meegaat in de tijd.

Google-optimalisaties en razendsnelle ontwikkelingen

De ICT-markt evolueert razendsnel. Google-optimalisaties, het zijn er heel wat, en dat we die als bedrijf als vanzelfsprekend doorvoeren, daar ondervindt u automatisch voordeel van. De innovaties in ICT-land zijn gigantisch. Elke dag gebeuren er mooie dingen, maar daar hollen we als bedrijf niet blind achteraan. We blijven graag kritisch. Actilus volgt alleen die innovaties op die na de hype een succes blijven. We upgraden er onze systemen mee of breiden er onze webdiensten mee uit. Neem bijvoorbeeld subsites de laatste innovatie waarbij de SEO sterk wordt verbeterd.

Nieuwe software op basis van uw gebruikservaring

Ook op het gebied van uw gebruikservaring blijven we innovatief. We doen iets met de gebruikservaringen die we door onze afnemers krijgen teruggekoppeld. Eventuele toepassingsproblemen confronteren onze klanten maar een keer. We lossen ze voor eens en altijd op door nieuwe software te ontwikkelen en deze meteen in de bestaande systemen te integreren.

Meer weten wat Actilus voor u kan betekenen voor een website of andere communicatie ? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance