De nieuwe manier van
zoeken van gezondheidszorg

Een platform dat een actueel overzicht biedt van wachttijden en specialisten in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor de klant draait een website hebben vaak maar om één ding: bereikbaar zijn en gevonden worden. Actilus is ijzersterk in zoekmachine optimalisatie - beter bekend als SEO, en dat staat weer voor de Engelse term: Search Engine Optimalization.

Actilus bouwt uw website volgens de meest recente webstandaarden. We volgen de stand der techniek en alle ontwikkelingen op de voet. Daardoor lukt het ons om u hoog in de zoekresultaten te krijgen via woordcombinaties die veel worden ingetikt. Actilus geeft eerlijk en onafhankelijk advies. We doen aan SEO in eigen beheer en streven een langdurige relatie met u na.

Geïntegreerde subsites

Een innovatie binnen Actilus zijn de subsites waarmee u met unieke websites heel specifiek op bepaalde markten of doelen kunt richten. Informatie kan centraal worden ingevoerd en vooraf direct over een of meerdere websites verspreid worden. Deze professionele sites hebben een unieke URL en kunnen specifiek op maat geleverd worden, waarmee de vindbaarheid (SEO) voor de gekoppelde zoekwoorden optimaal is.

Hoogwaardige informatieve netwerken

Actilus maakt deel uit van hoogwaardige informatieve netwerken en weten het zodra er iets op SEO-gebied gebeurt, want we volgen alle SEO-ontwikkelingen via een veelheid aan kanalen. Bij Actilus blijven we perfect op de hoogte van de stand der techniek en we voeden daar vervolgens het beheersysteem mee. Uw website zal daardoor altijd uitstekend gevonden worden.

Meer weten? Bij stap 6 | update en innovatie zetten we precies uiteen waarom innovatie essentieel is.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wij helpen u graag

Bel vrijblijvend 076 5300403 of mail voor meer informatie