De nieuwe manier van
zoeken van gezondheidszorg

Een platform dat een actueel overzicht biedt van wachttijden en specialisten in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

CMS integratie

Actilus verzorgt het beheerssysteem achter uw website. In vaktaal heet dit systeem Content Management Systeem (CMS) en wij verzorgen dat standaard. Het beheerssysteem dat we leveren is uiterst flexibel en zeer geschikt voor maatwerk. We breiden het systeem op basis van individuele wensen uit. Een webtraject met Actilus begint met een inventarisatiefase en die zal precies uitwijzen hoe het ideale CMS voor uw bedrijf eruit moet komen te zien.

Hoogwaardig en gebruiksvriendelijk CMS

Uw website wordt opgeleverd met een beheersysteem (CMS) dat zich kenmerkt door gebruiksgemak. Via een persoonlijke inlogcode hebt u daar altijd toegang toe en voor het optimale gebruik daarvan hoeft u niet technisch te zijn. Updates, nieuwtjes en aanpassingen qua tekst en beeld voert u in een handomdraai uit. Vanaf de pc, de iMac, smartphone of iPad. In het geval van een webwinkel geldt precies hetzelfde. U kunt alle orders eenvoudig vanaf elke plek verwerken.

100% Maatwerk; zorgeloos doorvoeren van aanpassingen

Het CMS van Actilus in Breda scheidt de vormgeving van de inhoud. Stelt u zich voor dat u een foutje zou maken in het doorvoeren van wat aanpassingen, dan is er niets aan de hand, want de vormgeving, daar kunt u niet bij, dus die blijft standaard onaangetast. Ons CMS is uiterst flexibel en garandeert een zorgeloze online presentatie en het beheersysteem wordt naar individuele wensen uitgebreid. 

Het CMS kunnen we 100% op maat maken. Wij hebben het in elk geval nog niet meegemaakt dat we ‘nee’ moesten verkopen. Bij Actilus denken we praktisch en vooral logisch in ICT-oplossingen. We kunnen - en dat durven we zwart op wit te stellen – bijna elk verzoek realiseren, ook buitengewone.

Meer weten? Bij stap 5 | zoekmachine optimalisatie (SEO) zetten we precies uiteen hoe het traject meestal verloopt.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance