De nieuwe manier van
zoeken van gezondheidszorg

Een platform dat een actueel overzicht biedt van wachttijden en specialisten in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

Onze diensten

Actilus levert 100% maatwerk en totaaloplossingen met o.a. SEO-websites die opvallen en vooruitstrevend zijn. Qua webdesign zijn onze websites niet alleen mooi en aantrekkelijk, ze kenmerken zich bovendien door overzichtelijkheid en duidelijkheid qua structuur. Elke website is altijd bereikbaar, eenvoudig bij te werken en uitstekend vindbaar door zoekmachines als Google.

Van idee tot internetpresentatie

Een websitetraject met Actilus begint met een uitvoerige analyse. We kunnen de perfecte website alleen bouwen als we uw wensen voor nu en de toekomst door en door kennen. Op basis van de uitkomsten van de inventarisatiefase doen we een ontwerpvoorstel. Nadat het webdesign door u is goedgekeurd, begint Actilus met bouwen.

We zetten het ontwerp om in een website die o.a.:

  1. goed werkt op internet;
  2. uitstekend gevonden wordt op zorgvuldig gekozen trefwoorden (SEO);
  3. eenvoudig te beheren is via het Content Management Systeem (CMS) dat standaard wordt geleverd.

Actilus is een sterk conceptueel en marktgericht denker. Het bouwen van websites is slechts een fractie van wat we doen en kunnen. Naast websites realiseren we ook internetconcepten voor complete markten, regionale informatiesystemen en registratiesystemen van elk kaliber.

Standaard service en aanvullende diensten

Tot een standaard servicecontract van Actilus in Breda behoren zaken als: domeinregistratie, webhosting, vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Aanvullende webdiensten verzorgen we eveneens zoals social media, e-mail marketing, nieuwsbrief, webwinkel, consultancy, het actueel houden door Actilus enzovoorts.

100% Maatwerk door innovatie

Actilus drijft op innovatie en daar ondervinden onze klanten veel voordeel van. Het is onze innovatiedrang die ervoor zorgt dat hun website behalve uiterst efficiënt, ook klaar is voor de toekomst. Het is diezelfde innovatiedrang die maakt dat we elke klant 100% maatwerk durven te garanderen. Elke website bij Actilus is efficiënt, klaar voor de toekomst en up-to-date qua Google-optimalisatie.

Marketing als totaaloplossing

Actilus denkt in totaaloplossingen omdat we vinden dat de internetpresentatie perfect moet aansluiten bij reeds bestaande communicatie-uitingen. Onze dienstverlening reikt dan ook verder dan sec het ontwikkelen van websites. De jarenlange ervaring bij Actilus kunt u ook inzetten voor antwoorden op het gebied van social media, visiebepaling en content beheer.

Meer weten? Bij stap 1 | concept ontwikkeling zetten we precies uiteen hoe het traject meestal verloopt.

Wij werken o.a. voor

Img/logo/Alphons Coolen
Img/logo/Beluga restaurant
Img/logo/Hairs Ahead
Img/logo/BvNB
Img/logo/C21 Aruba
Img/logo/De Fuik
Img/logo/Dudok vastgoed
Img/logo/Ginneken Breda
Img/logo/HVBM
Img/logo/HVB Bouw
Img/logo/Sas Breda
Img/logo/Prinsjeshof
Img/logo/Maas Jacobs
Img/logo/Ontdek Ulvenhout
Img/logo/Rewin
Img/logo/Salarisjobs
Img/logo/WerkTalent
Img/logo/Villa Kakelbont
Img/logo/Vos Investment
Img/logo/Consulaat Montenegro
Img/logo/Attirance

Wat vinden zij van Actilus

Vanaf het begin in 2000 met een open visie meegegroeid in onze communicatie.

Edwin van de Meeberg
Villa Kakelbont kinderopvang